Блог Інги Бахової

Просто я) і четвер…

Всім привіт) Сьогодні четвер і я вам розкажу про мій день)

Ну я звичайно проснулася, зробила всі справи 🙂 , і сіла продовжувати оформлювати свій смешбук (далі смешик) я на кожну сторінку понаклеювала наклейки власного виробництва і гарно оформила їх сторінки (пізніше викладу фотки) потім поїхала за мамою (зупинка в нас далеко, тому я їхала до неї на велосипеді)

Як приїхали, я взула свої ролікі і почада кататись, все було добре, я каталась, поїла морозиво, і знов почала кататись, потім відпочила, знов пішла кататись, і нічого не казало про біду…..я впала…. 🙁

Як це могло статись? Я ніколи за всі свої 5 років катання на роліках, не падала, а тут БАЦ, і роздерті два коліна і лікоть 🙁 🙁 🙁

Ось такі справи( Добре що в мене є сестричка (їй 5 років) вона як почала мою маму шукати так кричала, що напевно вся вулиця чула))) Вона за мене хвилювалася більше як я за себе) Зараз побалює але все це пройде)

Також тільки-що, вийшла на вулицю, а в нас в квітнику, з під будинку дим іде, і біля квіток! Бабуся каже: “Гейзери!!!!” А це виявляється, що кріт нарив там в себе тунелі, а мій дядя Саша підключив якусь газонокосілку і дим почав з під землі пішов) Ось так)

Пишіть коментарі, пишіть мені на стіну вконтакті, діліться записами, запрошуйте друзів)

Люблю вас і цілую))IMG_20150806_120729

Comments are closed.

Tag Cloud